vi har fokus på högkvalitativa tak och isolering

Från bituminösa eller syntetiska materialsystem, tidsbesparande BauderTHERM-membran eller det kallapplicerade självhäftande BauderTEC-systemet, olika BauderPIR värmeisoleringselement.

Affärsområdet låglutande tak, med segmenten takplantering och solcellsteknik, utökas till att även omfatta branta tak. I dag erbjuder vi omfattande tjänster och alla materialtyper för tätning, värmeisolering, takplantering och energiproduktion från en och samma källa och ger därmed planerare och byggherrar bästa möjliga förutsättningar att uppnå goda resultat med sina tak. För industrisektorn erbjuder vi också tekniska isoleringsmaterial av styvt polyuretanskum.

tak-art-5

Låglutande tak
Bitumenbaserade tätskikt

Kraven på takuppbyggnaden är komplexa. Kvaliteten på de använda materialen och installationen är avgörande för livslängden på hela takuppbyggnaden.

tak-art-6

Låglutande tak
Syntetiska tätskikt

Lätta tak på industri- och hallbyggnader tätast vanligtvis med tätskikt av plast. Precis som med bitumenbaserade tätskikt gäller att kvaliteten på det använda systemet är viktig.

vegtech-hydropack

Gröna tak
Systemlösningar för gröna tak

Att använda takytor för olika ändamål ligger rätt i tiden. Oavsett om det handlar om en enkel extensiv takplantering, en riktig takträdgård eller anläggande av gång.

tak-art-7

Solcellssystem
kan göras ännu mer hållbart

Stora takytor på industri- och affärsbyggnader lämpar sig utmärkt för energiutvinning med solcellsanläggningar. I synnerhet byggherrar intresserar sig allt mer för egenkonsumtion.

Varukorg
Rulla till toppen