Syntetiska tätskikt

Lätta tak på industri- och hallbyggnader tätast vanligtvis med tätskikt av plast. Precis som med bitumenbaserade tätskikt gäller att kvaliteten på det använda systemet är viktig.

Vid tätning av lätta tak i industri- och hallbyggnader måste ofta bara enkla till medelstränga krav uppfyllas. Bauder erbjuder en mängd olika systemlösningar baserade på PVC-P. Tätskiktet för enlagstäckning med BauderTHERMOFOL uppfyller alla tillämpliga standardkrav och möjliggör säker installation både vid nybyggnation och renovering.

youtube-video-thumbnail
image_2022-03-30_170551

BauderTHERMOFOL U 12/15/18/20/24

Vid tätning av lätta tak i industri- och hallbyggnader ska ofta endast enkla till medelhöga krav uppfyllas. Bauder erbjuder en mängd olika systemlösningar baserade på PVC-P. Tätskiktet för enkelskiktstäckning med BauderTHERMOFOL uppfyller alla tillämpliga standardkrav och möjliggör säker installation vid både nybyggnation och renovering.

Tekniska data.

Isoleringsskivor för låglutande tak

BauderPIR är ett avancerat styvt polyuretanskum med ett högre PIR-index, vilket står för sina förbättrade egenskaper. Det är isoleringsmaterialet med lägst värmeledningsförmåga och uppfyller kraven i energisparförordningen även vid låga isoleringsmaterialtjocklekar.

Tekniska data.

fd_prod_PIR_BG
youtube-video-thumbnail

Kallare tak med ljusgrå takbeläggning

Ett svalt tak är designat för att reflektera mer solljus än ett konventionellt tak, vilket absorberar mindre solenergi. Detta sänker temperaturen i byggnaden precis som att bära ljusa kläder håller dig sval på en solig dag. Konventionella tak kan nå temperaturer på 65 ° C eller mer på en solig sommareftermiddag, sol. Under samma förhållanden kan ett reflekterande tak hålla sig svalare än 28 ° C. Detta kan spara energi och pengar i byggnader med luftkonditionering, eller förbättra komforten och säkerheten i byggnader utan luftkonditionering, genom att minska värmeflödet från taket till det upptagna utrymmet.

Varukorg
Rulla till toppen